Direct advies nodig? Bel 0528 23 49 09

facebook linkedin
  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4

Financieel in balans

Verwerken van de financiële administratie

Veel ZZP en MKB bedrijven vergeten wel eens om tijd te besteden aan de financiële administratie. Dat is niet altijd handig, want dat betekent dat de facturen er niet op tijd uitgaan en dus de inkomsten niet binnenkomen. Adcom Consultancy en Belastingadvies heeft hier de oplossing voor en ont zorgt de bedrijven compleet. Met behulp van financiële software nemen wij deze werkzaamheden volledig uit handen van het bedrijf en zorgen dat niet alleen de factuur er op tijd uitgaat, maar ook de kwartaal aangifte naar de belasting en dat eventueel ook personeel en/of bedrijven hun kosten betaald krijgen.

Meer adviseur dan alleen mee kijken

Veel bureaus zeggen dat ze meekijken met het bedrijf, maar wat hebben bedrijven daaraan, als ze het toch zelf moeten doen. Adcom Consultancy en Belastingadvies doet dat even op een andere manier, wij zetten het online klaar en het bedrijf kan op afstand meekijken. Dus wij kijken niet mee, maar de opdrachtgever, zo ont zorgen wij dus compleet op gebied van de financiële activiteiten van een bedrijf.  

Rapportage van de financiën

Wij werken altijd met een rapportage naar de bedrijven, dit kan per maand, per kwartaal en per jaar. Met onze financiële informatie zijn de bedrijven continue op de hoogte van de stand van zaken en weten of ze in balans zijn.

Balans van het bedrijf

Niet onbelangrijk dus dat het bedrijf ook financieel in balans is, om zo de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Balans is bij Adcom Consultancy en Belastingadvies altijd belangrijk, zo ook de balans van de personen die het werk moeten doen. Daarom adviseren wij veel sportief te bewegen en als dat nu hardlopen, voetballen of op de racefiets is, dat maakt niet zoveel uit als je maar sportief bezig bent. Want als de mens in balans is, dan is de kans dat het bedrijf in balans is alleen maar groter.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Nieuws

meer nieuws