Direct advies nodig? Bel 0528 23 49 09

facebook linkedin
  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4

Fiscaliteiten

Voor de gewone particulier is het al lastig om alle belastingzaken duidelijk op een rijtje te krijgen, laat staan voor u als ondernemer. Adcom Consultancy kan u op het gebied van fiscaliteiten helpen, begeleiden en adviseren bij het op orde krijgen van de belastingzaken.

Belastingaanslag

Ook als ondernemer wordt u vroeg of laat geconfronteerd met de belastingaanslag. Een vervelende klus waar veel tijd in gaat zitten. Tijd die u zelf misschien niet heeft, of waarvoor u de kennis en deskundigheid mist. In samenwerking met een adviseur van Adcom Consultancy worden alle fiscale zaken omtrent uw bedrijf duidelijk op een rijtje gezet. Er bestaan namelijk allerlei belastingfaciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Ongeacht of uw belastingaanslag hoog of laag is, is het prettig om te weten welke mogelijkheden er voor u zijn.

Belastingaangifte

Naast het zorgen voor de belastingaanslag, kan Adcom Consultancy ook de belastingaangifte voor rekening nemen. Verschillende aangiftes kunnen wij voor u verzorgen, namelijk de:

Vanwege een precieze en duidelijke werkwijze bent u er zo altijd van verzekerd dat de belastingaangifte klopt en dat uw geldzaken altijd netjes op orde zijn.

Andere fiscale onderwerpen

Buiten het verzorgen van de belastingzaken, kan Adcom Consultancy u ook adviseren op het gebied van andere fiscale onderwerpen die van belang zijn voor uw bedrijf. Wij kunnen bijvoorbeeld uitzoeken of uw manier van ondernemen nog wel het meest voordelig is. Het is bijvoorbeeld misschien fiscaal aantrekkelijk om van een eenmanszaak of firma een BV te maken, of juist andersom. Wij bekijken met u de mogelijkheden, en adviseren over de beste opties voor de onderneming.

Direct advies

Bent u benieuwd naar de service van Adcom Consultancy op het gebied van fiscaliteiten?
Neemt u dan contact met ons op middels 0528 – 234909 voor direct advies of het maken van een afspraak.

Tevens kunt u informatie opvragen middels het contactformulier.

Nieuws

meer nieuws