Direct advies nodig? Bel 0528 23 49 09

facebook linkedin
  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4

Financiële administratie

Wanneer het om de geloofwaardigheid van uw bedrijf gaat, is er niks belangrijker dan transparantie en betrouwbaarheid in de bedrijfsvoering. Niet alleen bij het bijvoorbeeld opstellen van de jaarrekening, maar ook bij het geven (en krijgen) van advies over beleidsvoering, de boekhouding en het controleren van de administratieve organisatie binnen uw bedrijf is het van belang dat u samenwerkt met een specialist die u hier op een betrouwbare, heldere en transparante manier bij helpt.

Frisse blik op uw Financiële administratie 

Naast het opstellen van jaarrekeningen, stellen de specialisten van Adcom Consultancy begrotingen op en werpen zij een frisse blik op de financien van zelfstandig ondernemers (ZZP en MKB). Vooral voor de kleine ondernemer is het belangrijk dat zulke zaken goed op orde zijn. Daarom zijn onze accountingspecialisten altijd goed op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving.

Heldere administratie

Transparantie, duidelijkheid en een heldere manier van aanpak zorgen ervoor dat u het vertrouwen van de klanten, aandeelhouders en anderen blijft behouden. Deze drie ijkpunten staan bij Adcom Consultancy hoog in het vaandel, waardoor wij alleen met ervaren specialisten werken. Zo kunt u er vanuit gaan dat de boekhouding altijd tot in de puntjes verzorgd is, bedrijfsadvies altijd op een eerlijke en zorgvuldige manier wordt opgesteld en dat de jaarrekening betrouwbaar is en wordt gecontroleerd met een uitgebreid oordeel in de controleverklaring. Ook het controleren van financiële rapportages waarin verantwoording over bepaalde zaken wordt afgelegd, zoals een milieurapport of subsidieafrekening is erg belangrijk. Daarom kunt u voor al deze zaken terecht bij een van onze accountingspecialisten.

Persoonlijk advies

Bent u nieuwsgierig geworden naar de service die Adcom Consultancy u als ondernemer kan bieden?
Bel dan voor een afspraak of direct advies met 0528 – 234909.

U krijgt dan een van onze adviseurs aan de lijn die u persoonlijk advies op maat kan bieden.

Nieuws

meer nieuws