Direct advies nodig? Bel 0528 23 49 09

facebook linkedin
  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4

Begroting

Een begroting kan gemaakt worden voor een boekjaar, maar ook voor een bepaald project waar uw onderneming zich misschien mee bezig gaat houden. Voor allebei de soorten bent u bij Adcom Consultancy aan het goede adres voor advies van een professionele accountant.

Wat houdt een begroting precies in?

Een begroting is een afstemming tussen de wensen van u als ondernemer en de financiële mogelijkheden die er zijn. Deze afstemming wordt beïnvloed door verschillende factoren, namelijk:

Voor de periode van een boekjaar worden de financiële verwachtingen en resultaten opgesteld. De resultaten worden periodiek vergeleken met de begroting, en aan het eind van het boekjaar wordt de jaarrekening opgesteld waarin afwijken tussen de begroting en de jaarrekening worden geanalyseerd. Wanneer u besluit te gaan samenwerken met Adcom Consultancy, kunt u rekenen op een representatieve jaarbegroting en begrotingen die u per project wilt opstellen.

Waarom is een goede begroting belangrijk?

Vanwege de lastige economische tijd zijn ondernemers steeds vaker genoodzaakt bij een andere financier dan een bank aan te kloppen. Een begroting die is opgesteld door een accountant geldt dan vaak als een goede onderbouwing van de lening of financiering die u aan wil vragen. Op deze manier vergroot u de kans op het verkrijgen van een lening van de desbetreffende geldschieter, zodat u met uw bedrijf kunt investeren in nieuwe projecten. Adcom Consultancy helpt u graag om ervoor te zorgen dat uw bedrijf door middel van nieuwe investeringen winstgevend blijft en een positieve groei doormaakt.

Geïnteresseerd?

Als u geïnteresseerd bent in wat Adcom Consultancy u kan bieden op het gebied van begrotingen, neem dan eens contact met ons op via 0528 – 234909 of middels het contactformulier. U kunt hier terecht voor direct advies of het maken van een afspraak.

Nieuws

meer nieuws