Direct advies nodig? Bel 0528 23 49 09

facebook linkedin
  • Banner 1
  • Banner 2
  • Banner 3
  • Banner 4

Bedrijfsadvies

Naast service op het gebied van accountancy, begrotingen en jaarrekeningen kunt u bij Adcom Consultancy ook terecht voor het verkrijgen van bedrijfsadvies.

Keuzes en advies

Het maken van de juiste keuzes als ondernemer is niet altijd even makkelijk. Waarin gaat u investeren, hoevéél investeert u en bij welke bank wilt of kunt u het beste krediet aanvragen? Dit zijn geen simpele vragen waarop u waarschijnlijk binnen korte tijd zelf antwoord weet te vinden. Wanneer u besluit tot het samenwerken met een adviseur van Adcom Consultancy, worden alle mogelijkheden voor u duidelijk op een rijtje gezet. Wederom is bij advies en begeleiding als het gaat om investeringen, transparantie een belangrijk onderdeel van de samenwerking. Als alle financiële zaken goed op orde zijn, scheelt dat voor u als ondernemer in ieder geval een hoop zorgen.

Begeleiding

Na het opstellen van kredietaanvragen en/of onderzoeken hier naartoe, begeleidt uw persoonlijke adviseur van Adcom Consultancy uw bedrijf ook bij het vervolgtraject. In het meest gunstige geval is uw kredietaanvraag goedgekeurd door de bank, maar in welk tempo moet u vervolgens te werk gaan? Uw persoonlijke adviseur begeleidt u hierbij, zodat u van het geïnvesteerde krediet zo veel mogelijk de vruchten kunt plukken. Dat is immers wel de bedoeling van uw investering.

Vooruit denken

Als ondernemer zit u niet stil en wilt u alleen maar het beste voor u bedrijf. Hierbij is vooruit denken van groot belang. Adviseurs van Adcom Consultancy denken met u aan de toekomst en proberen zo te voorzien wat het beste is voor uw business. Zo kunt u met vol vertrouwen werken aan de toekomst en aan de groei van uw bedrijf.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Adcom Consultancy voor u als ondernemer kan betekenen op het gebied van bedrijfsadvies, bel dan naar 0528 – 234909 voor een afspraak.
Of vul het contactformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Nieuws

meer nieuws